Simple Giveaway by Atirah Hayati & Siti Syazwani

*TAMAT


#Tarikh tamat : 7 Julai 2012 , pukul 6.00 petang


Assalamualaikum . Hari ni saya nak lancarkan giveaway saya yang kedua seperti yang saya katakan di entry INI . Kali ni saya buat giveaway ni ngan BFF saya . Dan ni giveaway pertama buat BFF saya . :)


Dulu , Wan Hazel yang buatkan banner giveaway untuk saya . Maklumlah , dulu tak reti buat banner . Sekarang saya buat sendiri punyaa . Guna Photoshop CS3 . Amacam ? Comeyy takk ? Tahu laa yang Wan Hazel buat comeyy lagi . ;p Dah la tu membebel , jom kita tengok syarat-2 penyertaan .


Syarat - syarat penyertaan
1. Wajib follow Atirah & Siti Syazwani *untuk perkembangan GA
2. Wajib Like fanpage Atirah & Siti Syazwani
3. Wajib ade akaun Facebook
Cara nak sertai
1. Buat entry bertajuk "Simple Giveaway by Atirah Hayati & Siti Syazwani"
2. Letak banner giveaway dalam entry dan linkkan ke entry ni . BANNER
3. Tinggalkan link penyertaan di ruangan komen diSINI jika anda dari blog saya dan tinggalkan link penyertaan di ruangan komen diSINI jika anda dari blog Siti [hantar 1 link SAHAJA diantara 2blog , jangan hantar link ke dua-dua blog]. Di CBOX tidak akan dilayan . *Link penyertaan , bukan link blog !
4. Takperlu tag . Just promote Giveaway ni habis-habisan .*Ada hadiah Top Refferal
5. Letak banner dibawah di sidebar .
6. Wajib like semua sponsor *kalau tak , penyertaan anda dibatalkan







*Copy code bawah and paste di sidebar SAHAJA !

Update :-

Pemenang akan diadili oleh Encik Random kecuali untuk Top Refferal
#Jom join group Geng-geng Blogger & Geng Churpchurp                       #Kalau ada twitter , follow la sekali k : Atirah & Siti

203 Comments ❤️:

«Lebih lama   ‹Lebih lama   201 – 203 daripada 203   Terbaru›   Baru»
MyzZ BeautiFul berkata...

http://mrs-supergirl.blogspot.com/2012/07/imple-giveaway-by-atirah-hayati-siti.html

SunnyFunny berkata...

join !

http://serikandi95.blogspot.com/2012/07/simple-giveaway-by-atirah-hayati-siti.html

Nurul Nadia berkata...

nadya join last minit :)
http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/07/simple-giveaway-by-atirah-hayati-siti.html

«Lebih lama ‹Lebih lama   201 – 203 daripada 203   Terbaru› Baru»