Minggu depan adee........



Salam , korang sihat tak ? Harap semua sihat daripada biasa . image06_2.gif
'Awak , ape kena mengena ngan title atas tuhh ? Tak paham saya ?'
Ape yang tak paham ? Saya paham je ? Awak tak reti mengeja ekh ? :D Gurau je la wakk , jangan ngajuk gitu , takut saya . image08_2.gif

Kk , meh saya gitau . Sebenarnye kan , 5 Mei nanti saya adakan satu giveaway . Giveaway ni giveaway kedua saya . Giveaway pertama saya (SINI) dah abis 4April lepas . Dulu , saya buat sorang-sorang je giveaway tuu . Sekarang saya nak buat bersama-sama BFF saya . Korang pernah tak buat GA ngan BFF korang ? XD Ececeh , macam la kau sorang pernah buat ngan BFF korang , aku pun . image02_2.gif

Oke-oke , sebenarnya saya eksaited sangat nak buat giveaway ni same-2 ngan BFF saya . Tapernah buat pun sebelum ni . K , jangan lupa join tauuu . Tak join geletek ketiak awak . Muehehehehe image12_2.gif

Kbye

6 Comments ❤️:

Princess Syazliyana berkata...

nk join,nk join ! boley tk ? * buat muka comel * ;p HAHA

Princess Syazliyana berkata...

anyway,jgn lupa invite sy nnty ;p

Atirah ★ berkata...

@Princess Syazliyana
Nanti saya gitau awak kalau GA dah start . :)

amalina idris berkata...

nak join jugakkkk !!! :)) eksaitedd niii :)