Pemenang Simple Giveaway by AtirahHayati & SitiSyazwani



Assalamualaikum.. hari ni saya nak umum pemenang giveaway yang saya anjurkan hari tu , ingat tak ? yang "Simple Giveaway by Atirah Hayati & Siti Syazwani"  tuu , takkan tak ingat kot . alaaa , yang INI ni .

Sebenarnya dah lama nak umum . Masa tutup GA tu 7 JULAI 2012 hari Sabtu , lepas tu nak umum 14/15 Julai gituu , tapi banyak pulak kerja sekolah cikgu bagi . kalau nak umum hari sekolah takleh kot minggu lepas , banyak kerjaa . Sekarang ni nak dikatakan free , tak free mana . Kerja sekolah masih banyak atas meja tuhh . Tapi takpe , demi awak semuaaaaa saya sanggup buat apa saja *Cewahhh . 

Sebelum tu , korang check dulu senarai peserta . SINI . Saya buat cabutan guna random ni ikut nombor peserta . 

Tiba masa yang dinanti-nantikan , dengan ini saya mengumumkan pemenang-pemenang GA 
Pemenang bagi kategori Random ialah :


Voucher RM30 by Lovebag Lovebag (1 pemenang)
136.http://www.hot-lips.co.cc/2012/06/simple-giveaway-by-atirah-hayati-siti.html 


1x Classic Template and 1x Header by Marsya (2 pemenang)
109.
http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-atirah-hayati-siti.html
145.
http://kisahhatiekah.blogspot.com/2012/06/simple-giveaway-by-atirah-hayati-siti.html

1x Mug utk Minuman Panas by Magnifique Bonbons Love (2 pemenang)
111.
 http://princesseha.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-atirah-hayati-siti.html 
168.
http://nanitheawesome.blogspot.com/2012/06/simple-giveaway-by-atirah-hayati-dan.html

1x Tudung Bawal by Modern Hijab (1 pemenang)
157.
http://lovesokmo.blogspot.com/2012/06/simple-giveaway-by-atirah-hayati-siti.html

3x Brooch by Byla Collection (1 pemenang)
212.
http://moshi-official-blog.blogspot.com/2012/06/simple-giveaway-by-atirah-hayati-siti.html

1x Tops & Pashmina by Lovely Shawl (1 pemenang)
185.
http://qiera-humai.blogspot.com/2012/07/simple-giveaway-by-atirah-hayati-siti.html

1x Owl Neclace by Myra Syamira (1 pemenang)
186.
http://mirameyaz.blogspot.com/2012/07/simple-giveaway-by-atirah-hayati-siti.html

1x Topup RM5 by Nur Aliya (Semua rangkaian)
(1 pemenang)
32.
http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-atirah-hayati-siti.html



Pemenang bagi kategori Top Refferal ialahhhhhh : -


1x Keychain Name by Fyza
161.http://allaboutcikfiestory.blogspot.com/2012/06/simple-giveaway-by-atirah-hayati-siti.html
Oren : Pemenang yang dah hantar detail . 

Dah puas tengok ? Menang tak ? Tak menang ? Alaaaaa , sorry kay . Saya tak pilih kasih pom kat sini , apa-apa pun marah je kat pakcik random tu sebab tak bagi korang menang . hahaha . tapi yang top refferal tu saya pilih orang yg rajin promote GA saya . Takde istilah pilih kasih disini ye adik-adik , kakak-kakak , abang-abang *ada ke? hahaha


Btw , kepada pemenang-pemenang diatas , sila tuntut hadiah dengan menghantar detail-detail dibawah di mesej SINI sahaja , tempat lain tak dierima. dan kalau nak tengok gambar-2 hadiah , KLIK SINI. kalau detail tak lengkap , tiada maaf bagimu , saya akan pilih pemenang baru . 

Pemenang yang memenangi hadiah barangan atau voucher , sila hantar detail seperti berikut :
Tajuk : SAYA MENANG Simple GA by AH & SS 
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) : 
Nama penuh :
Alamat penuh :
No telefon :
Email :

Pemenang yang memenangi hadiah topup , sila hantar detail seperti berikut :
Tajuk : SAYA MENANG Simple GA by AH & SS 
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) : 
Nama :
No . Telefon *Wajib :
Nyatakan sama ada (Maxis/Celcom/Digi) :

Pemenang yang memenangi hadiah Classic Template & Header , sila hantar detail seperti berikut :
Tajuk : SAYA MENANG Simple GA by AH & SS 
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) : 
Nama :
*Nanti saya akan bg mklumat lnjut kt awak yg hantar detail . 

Saya bagi masa seminggu untuk menghantar detail-detail diatas . Jika masih ada yang belum menghantar dalam masa seminggu [23 Julai 2012] , hadiah akan diberi kpd sponsor balik . 

4 Comments ❤️:

Cik Fie berkata...

Alhamdulillah ! xsangka menang ! saya ingatkan hajar menang . haha . tadi sebenarnya xnak tgk entri sebab takut saya xmenang . tgk2 saya menang . thanx :)

Atirah ★ berkata...

@Cik Fie
xnk tengok , tengok jugak . hahaha #Gurau

HanNah berkata...

Jom joinn : http://cerita-amna.blogspot.com/2012/07/segmen-sayaakukamek-seorang-blogger.html

Ada hadiah yang ohseemmm kutt. ;D