Contest MEGA2012 Hazwan Hairy



#Klik banner untuk join

Ni banner saya
#Klik gambar , pastu like gambar tu k

Penganjur nak saya ceritakan sikit tentang maksud header saya tu . Saya juz tulis nama je dekat header, yang lain taktulis . time tu takde idea nak buat camne header tu , just buat header gif (header bergerak) , yang liplap liplap tu. banyak pulak membebel , sebenarnya saya buat header warna PINK+PURPLE tu saya maksudkan yang saya ni peminat warna PINK+PURPLE . =)

2 Comments ❤️:

hairy berkata...

dtg copy header..tggu upload..tq sbb sudi support ;-)

MISS Z BERCELOTEH berkata...

Assalamualaikum...

GOOD LUCK!!!!

Miss z tak ada FB,
tapi miss z dah like header anda guna FB adik hehehe..

Kalau sudi LIKE lah header miss z juga eh :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470412479636177&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=1&theater