Sekolah rendah dah pandai buat cerita dalam blog


Assalamualaikum...
Testing-testing-testing , 1 , 2 , 1 , 2 , 1 , 2 , 3 . Ehh , Hye ! saje test blog ni takut tak boleh buat entry baru je . ye la kan , dah lama tak update blog ni . hehehe . Semenjak puasa ni malas gila nak update blog , tambah-tambah banyak kerja sekolah yang tertangguh tak buat lagi . hmmm , bila la nak siap kerja sekolah tu . ada sape-sape nak buatkan tak ? haha :P

Straight to the point , ada budak sekolah rendah saya , kiranya junior saya la kan . Nama dia Amy Lya , orang panggil "Amy" . Sekarang ni dia berumur 12 tahun . Dia ni memang berbakat buat cerita a.k.a novel dalam blog . Nak tengok blog dia ?

Ni haaaaa
http://aimiemylya.blogspot.com/

comelkan ? dia pengguna blogskin . ada jugak dia sediakan freebies . try la guna . hehe  .

okayy , korang baca la cerita yg dia buat . sekarang dia dah buat cerita tu sampai bab 21 . kalau nak baca bab 1 ni susah sikit nak tekan "Older Post" , banyak sangat entry dia . mesti penat punyaaaaa ! jadi , kalau nak tengok list-list bab dalam cerita tu korang boleh tekan "Stuff". tau tak kat mana ? rujuk gambar


#Klik utk tumbesaran

 bila klik tuu , dia auto keluar camni kan ? baca la bab 1 sampai habis . Happy Reading . :)

#Klik utk tumbesaran

Eahhh kejap ! Kalau nak baca tu , support la Amy jugak . dia letih-letih buat cerita , korang taknak support dia . Haa , bagi yang ada twitter dan facebook tuu , boleh la follow twitter dan like fanpage dia . :)

FANPAGE Amy : SINI
TWITTER Amy : SINI

4 Comments ❤️:

Aina Sofea berkata...

Alaa.. Jelesnya ! Saya 10 thn ! Sy bercita2 nk jdi penulis novel ! Ermm , nk ikut jejak langkah dialah !