Top Refferal minggu ini (20/6/2012)


#Klik banner untuk join

Maaf atas kelewatan untuk meng-update list top refferal minggu ni . Sepatutunya saya dah kena update list top refferal semalam , tapi busy laa . Tapi  saya sempat printscreen je semalam list top refferal . Nak tengok ? 

Klik gambar untuk tumbesaran


Dah tengok ke ? Minggu ni 3 orang je top refferal . Minggu lepas ramai . nak tengok list top refferal minggu lepas tak ? KLIK SINI . Ramai kan ? 6 orang gituuu~ . Tapi , kenapa sekarang semakin berkurang ? Apa sebabanya ? Kalau korang rasa hadiah tak sesuai , korang leyh undi hadiah yang korang nak jadikan sebagai hadiah top refferal . KLIK SINI . 

Bagi yang takde dalam senarai tu , korang promote la banyak-banyak . Mane tau boleh jadi top refferal minggu depan dan seterusnya sehingga habis giveaway ni . Tamat je giveaway ni , saya check balik top refferal . Agak-agak siapa ye ? Kalau korang rasa korang nak jadi top refferal , korang promote la banyak-banyak giveaway saya ni . 

Boleh support saya tak ? Dengan meng-klik link dibawah sampai habis loading k . Insyaallah , kalau earning naik , hadiah akan bertambah .

Banyak kan ? Nak klik satu pun takpe . Nak klik semua pun takpe . Taknak klik pun takpe . Yang klik tu dapat pahala . =)

2 Comments ❤️: