Pemenang Baru 1st GA by Atirah Hayati (25/04/12)

Photobucket

Sticky Post Selama 1minggu (1/5/12)
Pemenang akan diundi semula


Senarai Pemenang LAMA : SINI
Senarai Pemenang LAMA II : SINI

Senarai PESERTA : SINI
Senarai HADIAH : SINI


Dah lebih seminggu , ada lagi pemenang yang tak hantar detail kann ? 10orang pemenang tak hantar detail . Jadi , saya undi balik untuk pemenang baru .

Oke , meh kita tengok sape yang menang , dan sape yang tak menang . :)

Sebelum korang tengok senarai pemenang , pastikan korang check balik no. dalam link peserta dan link entry korang . Mane la tau kalau-2 salah kann ? Tekan SINI


Keychain Chomel by Cik Ross
(1 pemenang)

1x Keronsang Anggur by Irish Raudhah Collections




Tahniah kepada semua pemenang . Yang tak menang tu jangan bersedih , rezeki ada dimana-mana . :)


#Kepada pemenang : Sila hantar detail-detail dibawah di facebook saya (inbox) SINI sahaja . Sape-2 yang hantar detail-2 kat sponsor , pemenang tu takkan dikira .

#Link yang saya buat STRIKE , maksudnya dia dah hantar detail penuh kat saya . Siapa yang dah hantar detail-2 nya dan saya dah respons , tapi saya belum buat STRIKE ? Gitau k .


Pemenang yang memenangi hadiah barangan , sila hantar detail seperti berikut :
SAYA MENANG 1st GA by Atirah Hayati
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) :
Nama penuh :
Alamat penuh :
No telefon :
Email :


Pemenang yang memenangi hadiah topup , sila hantar detail seperti berikut :
SAYA MENANG 1st GA by Atirah Hayati
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) :
Nama :
No . Telefon *Wajib :
Nyatakan sama ada (Maxis/Celcom/Digi) :


Pemenang yang memenangi hadiah Blogskins Template , sila hantar detail seperti berikut :
SAYA MENANG 1st GA by Atirah Hayati
Nama :
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) :
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
#Pemenang hadiah Blogskins Template : Lepas hantar detail-2 hadiah diatas kat fb saya , Hantar detail-2 yang sama jugak kat sponsor (Berurusan dengan saya dahulu baru sponsor) Lepas dah hantar detail-2 kat sponsor , korang boleh bagitahu kat sponsor , tema kaler apa , nak background apa dan lain-2 . :)


Pemenang yang memenangi hadiah header , sila hantar detail seperti berikut:
SAYA MENANG 1st GA by Atirah Hayati
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) :
Nama :
#Pemenang hadiah header : Lepas hantar detail-2 hadiah header kat fb saya , Hantar detail-2 yang sama jugak kat sponsor (Berurusan dengan saya dahulu baru sponsor) Lepas dah hntr detail-2 kat sponsor , korang boleh bagitahu kat sponsor , tema kaler apa , nak tulis apa kat header dan lain-2 . :)


Pemenang yang memenangi hadiah edit blog , sila hantar detail seperti berikut:
Tajuk : SAYA MENANG 1st GA by Atirah Hayati
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) :
Nama :
#Pemenang edit blog : Lepas hantar detail-2 hadiah edit blog kat fb saya , Hantar detail-2 yang sama jugak kat sponsor (Berurusan dengan saya dahulu baru sponsor) Lepas dah hntr detail-2 kat sponsor , korang boleh bagitahu kat sponsor , tema blog kaler apa dll . :)


Saya bagi masa untuk menghantar detail-2 atas tu dalam masa 1minggu . Jika masih ada yang tidak menghantar dalam masa 1minggu , pemenang baru akan diundi semula .
p/s : Kepada pemenang , sila buat entry pasal korang menang giveaway nih selepas hadiah ada kat tangan korang . Kemudian , hantar link entry orang kat komen box k . Nak tengok samaada betul ke tak hadiah yg korang dapat tuu . *Harus

Note !
#Klik SINI , SINI , SINI dan SINI . Tunggu habis loading , pangkah k . #WAJIB
#Jom join group Geng-geng Blogger & Geng Churpchurp
#Jom follow twitter saya : SINI
#Jom tengok skin kedua saya : SINI

4 Comments ❤️:

Alex Irfani berkata...

kunjungan hangat.. kunjung balik yach. jangan lupa follow nya.. :D

aRa ❤ aFiq™ berkata...

wah xsmpt join da ada pemenang.. hehe.. singgah + follow :)

Atirah ★ berkata...

@aRa ❤ aFiq™
Takpe-2 , 5hb ni sy buat giveaway , jgn lupa join tauuu . :)

QasehnyaRania berkata...

salam..hapy besday atirah.

maaf yer ciksu lambat dtg tgk:)Ciksu bru kehilangan adik tersayang :(tu sbb mood berblog ke laut .

ada lg ke hadiah tu...saja tanya,kalau tak da xpa la,bukan rezeki ciksu kn...:) nti kalau buat GA lg inform yer..thanks..