SEGMEN WOW! : Header Saya AWESOME!



#Klik banner untuk join

Bawah neyy header saya
Amcam ? Tomeyy takk ? Hehehehe ><

  • Beri SEBAB mengapa header anda AWESOME!
=Sebab header saya awesome ? Rasanya sebab warna dia dan font dia tuu kot . Hehehe >< Sebab lain korang sendiri la gitau , saya pun taktahu sebenarnyaaa =='

  • Kalau you all nak share siapa yang create header korang pun boleh (sangat dialu-alukan)
=Saya buat sendiri k , guna Photoshop CS3 . Header yang sebelum ni buat kat Photoscape je *Time tu xde lagi PS . Dah sebulan guna header ni , malas nak tukar . *Sayang sebenarnya ><

5 Comments ❤️:

Eika Nur berkata...

done follow yours :)
terima kasih sebab sudi join :)
nantikan resultnya yea!

Rafflesia™ berkata...

cantiknya header kamu dear.. syieda memang xreti buat benda ni.. -.o hihii

semoga berjaya @_@

Atirah ★ berkata...

@Rafflesia™
Usaha-2 , baru berjaya . Thnks , btw . :D

renaPuteh berkata...

singgah daripada segmen yang sama

follow sini

http://yqarenaputeh.blogspot.com/2012/05/segmen-wow-header-saya-awesome.html