Ikhlaskan hati anda

Photobucket

Salam , korang sihat ? Harap semua sihat laa , kalau tak camne nak bace entry ni ? Kan , kan ? Hehehe ><

Berbalik kepada title atas , 'Ikhlaskan hati anda' ? Maksudnye apee ? Haaaa , ni yang saya nak cakap ni . Sebenarnye kann , minggu lepas saya ada join satu contest ni , contest besar laaa . Saya join contest Digi WWWOW Awards .

Saya masuk dalam kategori Samsung :: App of the Year Award . Kalau korang rasa blog saya ni layak mendapat nama tu , diminta korang vote seikhlas hati pada SETIAP HARI tauuuu . Hanya korang tempat saya bergantung . Kikikikiki :)



HOW TO VOTE ?

1. Tekan Banner ni .

2. Dah ? Tekan Button Vote .



3. Login guna account yang korang ada.


4. Lepas tu, bila korang pilih korang log in ok?

TWITTER

Tekan je Log In with Facebook
ATAU..
FACEBOOK.
5. Lepas tu, Tekan semula button ni.




6. Tekan OK.



Dah vote ? Oke , Thankyou berry much dear . Love u like a love song . Muahhh :*

Boleh mintak tolong satu lagi tak ? Tu pun kalau korang ikhlas laa . Tekan SINI , SINI , SINI dan SINI . Lepas habis loading , pangkah je k . Thanks again . Muahhh :")

7 Comments ❤️:

Winkies ♛ berkata...

hellloooo , dh vote . layak sesangat blog comeeel ni dpat gelaran ! ;)

Atirah ★ berkata...

@Winkies ♛
Blog saya tak comell pom . Btw , thnks vote . :)

Fazid Zac berkata...

Okay! All the best.. Ada rezeki dapat laa~ ^_^

Iyka's くろねこ Kuro Neko berkata...

hai..dah vote..comel blog ni..i like..semoge berjaya ;)

cik kiera berkata...

Hai , dah vite blog pink yang comel nhe , good luck yea :)

Nida berkata...

ok.. Kak Nida dah vote... good luck :)