Pemenang Baru 1st GA by Atirah Hayati

Sticky Post Selama 1minggu ( 21/4/12)
PEMENANG BARU akan DIUNDI SEMULA . XD


Senarai Pemenang LAMA : SINI
Senarai PESERTA : SINI
Senarai HADIAH : SINI


Dengan ini , saya merasmikan , Senarai Pemenang Lama , tidak akan dikira lagii . Wakakaka :)
Seminggu saya bagi masa untuk korang hantar detail-2 hadiah , ada jugak yang tak hantarr nyee . Jadi , saya nak umumkan pemenang baru . Diundi secara rawak/random . Tak tau maksud rawak/random ? Google sekarang . :)

Pemenang yang terlepas tu , jangan mengada-ngada nak marah saya . Kata tak sempat nak hantar detail laaa . Orang lain pun nak jugakk hadiahhnya . Tunggu pemenang lama hantar detail , sampai mati tak hantar-2 . Hurhhh -,-' .


Selepas korang tengok senarai pemenang , pastikan korang check balik no dalam link peserta dan link entry korang . Kalau betul , ada harapan la korang nak menang . Kalau tak betul , memang takde harapan laa nampaknya . XD

Berikut adalah senarai pemenang bertuah menerusi random.org .

1x Sun Flower Strap by Herba Tihara


 Felt Keychain by Ieqka

1x Photoshop Sketching Picture by Hanis Anasa

Keychain Chomel by Cik Ross

 Fridge Magnet dari Bandung by Sarah Adi

1x Shawl by Nana Yaakob

1pcs Tasbih (Gold Edition) by Irish Raudhah Collections

1x Keronsang Anggur by Irish Raudhah Collections

3x Brooch by Byla Collections

1x Topup RM5 by Maya (Semua rangkaian)

Topup RM5 by Norsyafika (Semua rangkaian)
(1 pemenang) 
90.  http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/2012/02/1st-giveaway-by-atirah-hayati.html



Topup RM20 by Shaa Aien  (Maxis / Digi / Celcom)
(1 pemenang)
176. 
http://jiwakritikal.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-atirah-hayati.html 

1x Header by Shamimie 

1x Edit Blog by Shamimie
(1 pemenang)
168. 
http://iralone09.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-atirah-hayati.html 

1x Header by Cik Kira 

1x Header by Cik Eiyra 

1x Header by Mazri Khairil 

1x Header bernilai RM50 by Hanis Anasa 

1x Blogskins Template by Nadhirah 

1x Editing picture by Nurul Asyiqin (1orang 1gambar)
Tahniah kepada semua pemenang . Kepada yang tak menang tu , jangan sedih . Rezeki ada di mana-mana . Maybe next time saya buat giveaway lagi . Jangan lupa join tauu . XD 

Kepada pemenang : Sila hantar detail-detail dibawah di facebook saya (inbox) SINI sahaja .  Sape-2 yang hantar detail-2 kat sponsor , pemenang tu takkan dikira .

p/s : Link yang saya buat STRIKE , maksudnya dia dah hantar detail penuh kat saya . Siapa yang dah hantar detail-2 nya dan saya dah respons , tapi saya belum buat STRIKE ? Komen k . 

Pemenang yang memenangi hadiah barangan atau voucher , sila hantar detail seperti berikut :
Tajuk : SAYA MENANG 1st GA by Atirah Hayati
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) :
Nama penuh :
Alamat penuh :
No telefon :
Email :

Pemenang yang memenangi hadiah Photoshop Sketching Picture , sila hantar detail seperti berikut :
Tajuk : SAYA MENANG 1st GA by Atirah Hayati
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) :
Link Facebook :
Gambar :


Pemenang yang memenangi hadiah topup , sila hantar detail seperti berikut :
Tajuk : SAYA MENANG 1st GA by Atirah Hayati
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) :
Nama :
No . Telefon *Wajib :
Nyatakan sama ada (Maxis/Celcom/Digi) :



Pemenang yang memenangi hadiah Blogskins Template , sila hantar detail seperti berikut :
Tajuk : SAYA MENANG 1st GA by Atirah Hayati
Nama :
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) :
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
#Pemenang hadiah Blogskins Template : Lepas hantar detail-2 hadiah diatas kat fb saya , Hantar detail-2 yang sama jugak kat sponsor (Berurusan dengan saya dahulu baru sponsor) Lepas dah hantar detail-2 kat sponsor , korang boleh bagitahu kat sponsor , tema kaler apa , nak background apa dan lain-2 . :)


Pemenang yang memenangi hadiah edit gambar , sila hantar detail seperti berikut :
Tajuk : SAYA MENANG 1st GA by Atirah Hayati
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
Link Facebook : 
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) :
Gambar :


Pemenang yang memenangi hadiah header , sila hantar detail seperti berikut:
Tajuk : SAYA MENANG 1st GA by Atirah Hayati
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) :
Nama :
#Pemenang hadiah header : Lepas hantar detail-2 hadiah header kat fb saya , Hantar detail-2 yang sama jugak kat sponsor (Berurusan dengan saya dahulu baru sponsor) Lepas dah hntr detail-2 kat sponsor , korang boleh bagitahu kat sponsor , tema kaler apa , nak tulis apa kat header dan lain-2 . :)


Pemenang yang memenangi hadiah edit blog , sila hantar detail seperti berikut:
Tajuk : SAYA MENANG 1st GA by Atirah Hayati
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) :
Nama :
#Pemenang edit blog : Lepas hantar detail-2 hadiah edit blog kat fb saya , Hantar detail-2 yang sama jugak kat sponsor (Berurusan dengan saya dahulu baru sponsor) Lepas dah hntr detail-2 kat sponsor , korang boleh bagitahu kat sponsor , tema blog kaler apa dll . :)


Saya bagi masa untuk menghantar detail-2 atas tu dalam masa 1minggu . Jika masih ada yang tidak menghantar dalam masa 1minggu , pemenang baru akan diundi semula .
p/s : Kepada pemenang , sila buat entry pasal korang menang giveaway nih selepas hadiah ada kat tangan korang . Kemudian , hantar link entry orang kat komen box k . Nak tengok samaada betul ke tak hadiah yg korang dapat tuu . *Harus


#Klik SINI , SINI , SINI dan SINI . Tunggu habis loading , pangkah k . 
#Jom tengok skin kedua saya : SINI

14 Comments ❤️:

ezzamalik berkata...

alhamdulillah menang juga (:
saya dah hantar detail:ezza malik

qiE berkata...

ala, yang second pon xdpat jugakk =(

Farah Batrisyia => berkata...

tak menang . tkperlahh . bukan rezeki .

Lieyna Rosli berkata...

alhamdulillah ... menang jugak :D

Ain Zuhairi berkata...

xde rezeki lg. anyway tahniah para pemenang.

BudakKecil berkata...

Wahhh..Alhamdullilah..
menang..yeahhh..
done hantar detail ! :)

Tihara berkata...

Salam atirah..nt awak tinggal detail pemenang kat mana-mana comment box akak kat mana2 entry..senang sket..akak tak kan publish k..thanks :)

Nurul Hayati berkata...

oh , tak menang lagi.. :'(

nur adlin adirah berkata...

ehh awak entry dah dibuat :)

http://myhonestlystories.blogspot.com/2012/04/hadiah.html

hajar saufi berkata...

salam..hey nice blog! follow mine ^_^

http://penhijaupenpink.blogspot.com/

Fatma Fazira berkata...

jom join GA ni http://fatmafazira.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-by-fatma-fazira.html