Senarai Pemenang 1st Giveaway by Atirah Hayati



Sticky Post selama 1minggu (12/4/12)
PEMENANG LIST DIBAWAH TIDAK SAH LAGI .


Semua peserta GA : WAJIB Klik SINI
Senarai Pemenang Baru : Klik SINI


Wahh ! Hari ni keputusan siapa pemenang giveaway saya laaa .
Saya tengok cam korang tak sabar je nak tengok keputusan siapa yang menang kan ? Tahu camna ? Alaa , tadi saya check kat tepi blog saya ada 5orang tengah godek-godek blog saya . Tak tahu la diorang bukak sebab apa . Maybe sebab nak tengok siapa yang menang kot . Tak caye ? Bukti ? Okeyy , tengok la sendiri gambar bawah nih
Sekarang caye takk ? Tau la sikit je yang godek-godek blog saya . XP

Dah , cukup - cukup la ko mengarut sekor x2 . Peserta GA dah tak sabar ni .. 
 Cabutan tu ikut nombor penyertaan kita . Tengok SINI . 
Sekarang saya nak umum pemenang k . Sebelum tu doa dulu harap-2 nama korang ada dalam list pemenang k . 

Senarai peserta : SINI
Senarai hadiah : SINI

Berikut adalah senarai pemenang bertuah menerusi random.org .

1x Sun Flower Strap by Herba Tihara

1x Perfume bernilai RM250 by Yanty
(1 pemenang)

1x T-shirt Old Navy (brand) Size M by Musfirah
(1 pemenang)


2x Barang Angry Birds by Ieysa Alifah
(1 pemenang)

1x Shawl by Ieysa Alifah
(1 pemenang)

1x Handphone Strap by Crafty Homes
(2 pemenang)

1x Voucher RM30 by Lovebag
(1 pemenang)


1x Inner Bawal by Shawl Kami
(5 pemenang)

1x Pashmina & Inner by Heart Inspiration (Boutique)
(1 pemenang)

Lens + casing lens 1 pair by Ayda
(1 pemenang)


 Felt Keychain by Ieqka
(1 pemenang)

1x Photoshop Sketching Picture by Hanis Anasa
(5 pemenang) 

Keychain Chomel by Cik Ross
(1 pemenang) 

 Fridge Magnet dari Bandung by Sarah Adi
(2 pemenang) 

Barangan dari Sarawak by Atiqah
(1 pemenang)

1x Shawl by Nana Yaakob
(3 pemenang)

3x Keychain dari Bandung by Nur Darmia
(1 pemenang)

1x Shawl by Modern Hijab
(1 pemenang)


1pcs Tasbih (Gold Edition) by Irish Raudhah Collections
(3 pemenang)


1x Keronsang Anggur by Irish Raudhah Collections
(3 pemenang)

2x Headband by Elaine Mya
(1 pemenang)

3x Brooch by Byla Collections
(1 pemenang)

1x Topup RM20 by Maya  (Semua rangkaian)

Topup RM5 by Nabila Athirah (Semua rangkaian)
(3 pemenang)

Topup RM5 by Norsyafika (Semua rangkaian)
(2 pemenang)

Topup RM30 by Shaa Aien (Maxis / Digi / Celcom)
(1 pemenang)

Topup RM20 by Shaa Aien  (Maxis / Digi / Celcom)
(1 pemenang)

55. http://alinmaslina.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-atirah-hayati_11.html

Topup RM10 by Shaa Aien  (Maxis / Digi / Celcom)
(1 pemenang)

179. http://mizzcrackers.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-atirah-hayati.html 


1x Header by Shamimie 
(3 pemenang)

1x Header by Cik Kira 
(3 pemenang)

1x Header by Cik Eiyra 
(3 pemenang)

1x Header by Mazri Khairil 
(2 pemenang) 

1x Header bernilai RM50 by Hanis Anasa 
(3 pemenang)

1x Blogskins Template by Nadhirah 
(1 pemenang)

1x Editing picture by Nurul Asyiqin (1orang 1gambar)
(5 pemenang)

Tahniah kepada semua pemenang . Kepada yang tak menang tu , jangan sedih . Rezeki ada di mana-mana . Maybe next time saya buat giveaway lagi . Jangan lupa join tauu . XD 

Kepada pemenang : Sila hantar detail-detail dibawah di facebook saya (inbox) SINI sahaja .  Sape-2 yang hantar detail-2 kat sponsor , pemenang tu takkan dikira . 

p/s : Link yang saya buat STRIKE , maksudnya dia dah hantar detail penuh kat saya . Siapa yang dah hantar detail-2 nya dan saya dah respons , tapi saya belum buat STRIKE ? Komen k . 

Pemenang yang memenangi hadiah barangan atau voucher , sila hantar detail seperti berikut :
Tajuk : SAYA MENANG 1st GA by Atirah Hayati
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) :
Nama penuh :
Alamat penuh :
No telefon :
Email :


Pemenang yang memenangi hadiah Photoshop Sketching Picture , sila hantar detail seperti berikut :
Tajuk : SAYA MENANG 1st GA by Atirah Hayati
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) :
Nama :
Gambar :


Pemenang yang memenangi hadiah topup , sila hantar detail seperti berikut :
Tajuk : SAYA MENANG 1st GA by Atirah Hayati
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) :
Nama :
No . Telefon *Wajib :
Nyatakan sama ada (Maxis/Celcom/Digi) :


Pemenang yang memenangi hadiah Blogskins Template , sila hantar detail seperti berikut :
Tajuk : SAYA MENANG 1st GA by Atirah Hayati
Nama :
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) :
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
#Pemenang hadiah Blogskins Template : Lepas hantar detail-2 hadiah diatas kat fb saya , Hantar detail-2 yang sama jugak kat sponsor (Berurusan dengan saya dahulu baru sponsor) Lepas dah hantar detail-2 kat sponsor , korang boleh bagitahu kat sponsor , tema kaler apa , nak background apa dan lain-2 . :)


Pemenang yang memenangi hadiah edit gambar , sila hantar detail seperti berikut :
Tajuk : SAYA MENANG 1st GA by Atirah Hayati
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) :
Nama :
Gambar :


Pemenang yang memenangi hadiah header , sila hantar detail seperti berikut:
Tajuk : SAYA MENANG 1st GA by Atirah Hayati
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) :
Nama :
#Pemenang hadiah header : Lepas hantar detail-2 hadiah header kat fb saya , Hantar detail-2 yang sama jugak kat sponsor (Berurusan dengan saya dahulu baru sponsor) Lepas dah hntr detail-2 kat sponsor , korang boleh bagitahu kat sponsor , tema kaler apa , nak tulis apa kat header dan lain-2 . :)


Pemenang yang memenangi hadiah edit blog , sila hantar detail seperti berikut:
Tajuk : SAYA MENANG 1st GA by Atirah Hayati
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) :
Nama :
#Pemenang edit blog : Lepas hantar detail-2 hadiah edit blog kat fb saya , Hantar detail-2 yang sama jugak kat sponsor (Berurusan dengan saya dahulu baru sponsor) Lepas dah hntr detail-2 kat sponsor , korang boleh bagitahu kat sponsor , tema blog kaler apa dll . :)



Saya bagi masa untuk menghantar detail-2 atas tu dalam masa 1minggu . Jika masih ada yang tidak menghantar dalam masa 1minggu , pemenang baru akan diundi semula .



p/s : Kepada pemenang , sila buat entry pasal korang menang giveaway nih selepas hadiah ada kat tangan korang . :) *Harus

Tolong klik iklan churpchurp untuk saya boleh ? Saya lenguh-2 cari sponsor untuk korang , siapkan list pemenang ni sampai tak tidur malam , korang taknak dah tolong ? Korang dapat hadiah , saya ? Tak mintak pun hadiah ngan korang , mintak klik je . Kerja korang senang daripada saya . Buat entry , menang , klik . Saya ? Cari sponsor , fikir itu fikir ini pasal nak buat entry nihh . Jangan ingat kerja penganjur giveaway ni senang cam orang yang join giveaway tauu . Kalau korang nak tau susah camne kerja penganjur , korang try arr buat giveaway sekali . Camne rasa ? Susah kann ?

Please laa . ~ T_T . Klik SINI , SINI , SINI , SINI , SINI dan SINI . Tunggu habis loading , pangkah k .

21 Comments ❤️:

AMNA berkata...

Tahniah pemenang ^^

Maya berkata...

Congrats to all the winners. :)

Farrah Mawan ❥ berkata...

alhamdulilah :)
terima kasih atirah.
awal sgt ke sy tuntun? kebetulan je. hehe..

Norhasimah Ali Amran berkata...

hurm sedeh nye... hari2 duk bukak blog awak.. XD

BudakKecil berkata...

Mungkin rezeki sya bukan d'sini...tahniah pemenang semua...=D

Che Azza Utsukushii berkata...

Alhamdllh. . :)))
Tq sbb buat GA nie, , :DDD

Ina Amyza berkata...

Alhamdulillah . Menang lagi :)

HanieHoney berkata...

alhamdulillah hanie mng!!hanie dah hantar detail;)exicted sgt nak dpt hadiah!!tq kak Atirah..

nur adlin adirah berkata...

alhamdulillah , buat first time nye menang ;) thanks :)

mina berkata...

alhamdulillah..tengs ^^
tp sy pakai line la athirah..x leh topup la..huhu

Nurul Basyirah berkata...

Yg link strike tu x payah hantar detail ke?

Atirah ★ berkata...

@Nurul Basyirah
yg link strike tu dah hntr detail laa . Xpyah la hntr berkali-2 .

::Misz sunsWeetz:: berkata...

salam dear...Misz Sunsweetz da anta detail kat fb kamu...hihi

Eika Nur berkata...

alhamdulillah :)
eika dah inbox details

tqvm sis :)

SLUMBER SAGUN berkata...

alhamdulillah , mnang burung marah *angry bird .

da anta detail (",)

Nida berkata...

Alhamdulillah menang topup.. :)

ezzamalik berkata...

congrats to all winners.saya tak menang harap buat cabutan lgi ,hehe ^^

Princess Syazliyana berkata...

ehem-2 ,ade lagi ke yg tk tuntut hadiah ? baik pass kt saya jek T.T hurmm,,