Tuto : Know Your Laptop Gender



Photobucket


 Halo !   Takde idea la nak update apa. Okay now sy nak share dengan para readers about jantina laptop Hey! Laptop and PC pun ada jantina taw!


Haa... Jom kita skodeng dia boy or girl Lets start!


Buka Notepad
Copy code dekat bawah ni and paste dalam notepad.



CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love you baby"
Tekan FILE (dropdown menu) pilih Save As.
File name : i love you baby.vbs |  
Save as type : All File
*sebaiknya save dekat desktop #senang cari


Tutup notepad lepas dah save tadi. Then click file i love you baby tadi then you all akan dengar suara lappy you all.


Lappy yang sy guna ni wanita dewasa . hihi.. Korang punya ??



#I LOVE YOU BABY tu boleh tukarkan kepada perkataan lain. In Malay pun boleh, but maybe ada slang omputeh sikit.
 
p/s :Kalau menjadi bagitahu tauu ! :)

10 Comments ❤️:

Cik Kira berkata...

wakakakakka . garau betol suare komputer saye . kakakakaka

iyka berkata...

Eh jadi lah Lappy saye wanita dewasa :) hehe

Meyya Bella berkata...

Wauu , lappy saya suara wanita dewasa jugak . Auuw , thankyou ajarkan :)

Iswilma berkata...

wehee , suara wanita dewasa ,, thanx ajar yea..

Aifa izfa berkata...

but my pc suare lelaki dah matang ?? x tipu

Syara Nur Qistina berkata...

Hihi,..Dah pernah try daa benda alah nih menjadik kot!! Suara dia garau suara lelaki hallamak!! >_<