Freebies : Header - Part 1

Photobucket 

Salam , korang sihat takk ? harap-2 sihat lah ye . Sebab saya nak bagi freebies header kat awak . kalau tak sihat takleh * . XD .
Jangan save cantu je , nanti header akan jadi kecik . oke , ikut step bawah ni .
>Right Click > Open In New Tab > pegi kat header yang kat tab baru tadi , save .
 












Saya tahu header yang saya buat tak cantik . Jadi takyah lah ambik . :P

Nota kaki : Sape-sape yang dah ambik header saya tu , bagitahu ye .
Kalau tak tahu camne nak pasang kat blog >Klik SINI<

7 Comments ❤️: