Contest The MOST Fabulous Blog by Miss Lovouis


Klik banner atas untuk join ye .

Wahh , Comel nye banner dia kan ? macam tuan dia jugakk . Hehe .
Saya nak join contest yang dia anjurkan sendiri . Harap-2 lah menang contest ni , coz , tak pernah menang mane-2 contest / GA p0m sebelum ni , Almaklum la , saya ni bukan femes cam korang p0m . entry yang saya buat orang tak nak bace . Ape gune saya buat blog kalau takde sape-2 nak bace entry tu . Jadi , saya tukarkan blog saya ni jadi blog untuk join contest & Tuto je . Blog personal sikit-2 je ade . Dah lari tajukk maa  . Oke , korang nak tau syarat-2 nye ? klik >sini< >sini< dan >sini< Hehe . Klik banner atas la wakk . :) Banner blog awak saya dah letak kat sidebar . Tak caye ? Tengokk la . Ada kat bahagian bawah .

Tuan blog nak follower ID saya (name bile saya follow orang) = Atirah Hayati★

Tarikh tutup : 6 Jun 2012

6 Comments ❤️:

Zulaikha Amielia berkata...

Amboii,boleh la dye bagi orang klik churp2. haha. Good luck dear. jom comment entry saya balik

Tihara berkata...

salam dik,

nak wat GA yea n nak hadiah sponsor kan..
untuk tujuan tu adik wajib letak anggaran tarikh yg lengkap supaya mudah untuk akak tanda hadiah untuk giveaway adik nanti..boleh rujuk komen2 blogger yang telah berjaya dapat sponsor...tq dik :)

Tihara berkata...

salam, hadiah sponsor dah approved..sila rujuk di entry sponsor blog akak dan patuhi syarat2 yang diberikan yea..t.kasih :)

Tihara berkata...

hadiah utk sorang pemanang shj :)

Miss Lovouis berkata...

Salam , hype contest da tamat .
THANX 4 join my contest . .
Checked ur contestant .
Nice blog !
GOOD LUCK ^__^