Jom Sponser Hadiah !

Sponser Ditutup untuk Selama-lamanya !

 Photobucket 

Salam bloggers , sihat takk ? harap semua sihat lah ye .
Berkenaan ngan tajuk atas , saya nak mintak korang (yang berminat) sponser hadiah untuk Giveaway saya pada 05 Februari 2012 nanti . Bagi yang berminat , inbox saya di facebook .


Saya akan review blog sponser selama GA saya berlangsung .
Tarikh GA : 05 Februari hingga 04 April . 
Bagi yang nak sponser , bagi detail-detail bawah ni ye .
1.Nama :
2.Email :
3.URL Fanpage *Jika ada :
4.URL Blog :
5.URL Facebook :
6.Nak sponser apa :
7.Sertakan gambar hadiah :
8.Untuk berapa pemenang :

Sape-2 yang dah PM sy tu , jangan lupa sertakan gambar hadiah . jangan tunggu sampai nak habis tarikh sponser . ^_^
p/s : Sponser wajib promote GA saya >INI

10 Comments ❤️:

budak ribena :D berkata...

hanya mampu sponsor header and cursor ;) nak ?

Cik Kira berkata...

kalo sponser header boleh ?

Maya berkata...

sponsor topup, okay ?

Ross berkata...

contact sis at fb k https://www.facebook.com/rosseiyra

tieqka berkata...

sponsor felt keychain ok ?

Nara berkata...

Hai. saya nak sponsor blogskin boleh?

Iam Yanty berkata...

Dah hantar data yang dikehendaki dan selamat bekerjasama.
perfume bernilai RM250 dan gambar juga telah disertakan. Maaf lambat.

nanayaakob~ berkata...

if sponsor shawl boleh?tp lau nak sponsor kne bpe helai ek??

CikHoneyBee berkata...

i do. contact me at cikhoneybee@gmail.com