1ST MEGA GIVEAWAY BY ALYAAYEP AND NANA


#Klik Untuk join .


Hadiah Utama
Raudhah Shawl Store Pemborong Tudung Online

Syarat - Syarat ! 
  1. Wajib follow blog Mai and Alyaayep .
  2. Like fanpage Mai and Alyaayep .
  3. Pemenang akan dipilih berdasarkan random.org , lens sahaja yang kami akan pilih .


Bagaimana hendak menyertai ?!
  1. Buat entry yang bertajuk ' IST GIVEAWAY BY ALYAAYEP AND NANA ' .
  2. Letak banner giveaway dalam entry korang . Letak syarat - syarat , bagaimana nak sertai , hadiah dan info .
  3. Promote entry penyertaan korang habis - habisan , sebab ada hadiah untuk top referral .
  4. LIKE
  5. fanpage blog kitorang .
  6. Pastikan korang ikut syarat - syarat di atas . 
  7. Tag tifa orang rakan anda .


The amazing present !
Blog :

1.Editfully by Mai Mnbma .
2.Editfully by Wany Iglesias .
3.Editfully by Aina Hanani .
4.Editfully by Nurul Syazwana .
5.Header by Nurul Syazwana .
6.Header by Aina Hanani .
7.Header by Zata Zaini .

BARANG-BARANG :

1.Gelang Vintage { 1 pemenang } .
2.Topup RM10 { 1 pemenang } .
3.One unit wallet for men/lady { 1 pemenang } .
4.Sejadah travel { 2 pemenang } .
5.Pashmina pelangi { 2 pemenang } .
6.5 pair lens { 5 pemenang - akan dipilih } .
7.1 pair lens { 5 pemenang - akan dipilih } .
8.Rantai Moustache { 1 pemenang } .
9.Tudung Bawal { 1 pemenang } .

INFO :
  1. Wajib 
    LIKE senarai sponsor / blogshop . Jangan minta sponsor pulak eh ? XD
  2. Lens akan dipilih
  3. , yang lain lain menggunakan random.org .
  4. Sponsor yang orang , tak perlu like . Just ADD .
  5. Tarikh tamat pada 25 / 3 / 2012 . Tarikh umum pemenang 31 / 3 / 2012 .
  6. Kebanyakan hadiah GA lens caouse kebanyakkan blogger wanita , kepada yang lelaki don't worry , wallet tu siapa yang bertuah . Padahal lady / men .
  7. Hadiah akan diupdate darisemasa ke semasa . So , Rajin - rajinlah melawat pages ni kay ? Course aku tak buat entry pasal hadiah tembahan GA . Hoho . 

1 Comments ❤️:

Cik Bunny berkata...

thanks tag cik bunny
good luck =)