Segmen Siapakah Nama Saya?

Photobucket

 

Klik Banner untuk join !

Di saat-2 gentir ni , adaa lah baru nak masukk Segmen yang dah nakk habis pada 16/1/12 . Takpe-2 , ade mase lagi kann ? Sape kate takde ?? 2 hari lagi tinggal , kire ade mase lagi la nak join . *Hehe
Oke , CCI nak minta tolong korang berikan satu nama yang sesuai ngan ciri-cirinya dolly yg kat banner tu .
Sayaa (Nur Atirah Hayati bt. Abdullah) ingin menamakan dolly yang cute-mute tu dengan nama 

Delly Daisy (DD)
Ehh , name pendekk nye 'DD' . Cantikk tak name tu ? Lantakk laa cantik ke tak . Dah perah otak nak pikir nama dia , *macam la serius sangat . Hehe

kat sini saya nak tag kat . . .
Pakjoe & Iffah Hazwani

2 Comments ❤️:

CCICute Design berkata...

tq join... ^_^ DD cute nama tu... good luck ek.. ^_^

cerita best berkata...

alamak tq sgt2 sbb 2 le pakjoe syg kt semua blog heheheh teringin nk jadi cm kak lyssa hahahah xpa nnt pakjoe bls balik tag 2...lg 1 pakjoe nk bg tau tuan blog jgn le komen dekat chat box sbb chat box 2 pakjoe jarang baca pakjoe lebih suka baca komen hehehehe