Freebies : //Espressione (Classic Template - Part 1)

Photobucket

Assalamualaikum , korang pe khabar ? Harap semua sihat-2 lah ye . 

Ni skin pertama saya , harap korang semua suka eak ? Saya tau la tak cantik cam awak buat tu . Tapi tolong lah jangan perli eak . Senyap-2 sudah lah kalau tak cantik . 



Cara guna Blogskin - Ikut step 4 hingga 7 je .

Nak tengok skin kedua saya ? SINI
p/s : Kalau nak guna , Tolong jangan remove credit . Kbye 
Jom join Giveaway saya SINI

11 Comments ❤️:

[sutera kasih] berkata...

pandainya adik buat templete :)

SyamimiNazifa berkata...

pandainya . macam mane buat ? :)

BudakKecil berkata...

boleh ajar x cmna nak buat..sye merayu..huhu

Atirah ★ berkata...

@[sutera kasih]
mane de pandai , biasa-2 jerp . btw , tq :)

Atirah ★ berkata...

@SyamimiNazifa
taklah , ni puun tngk tuto org . Hehe

Atirah ★ berkata...

@BudakKecil
awk search kt google klau nk tngk tuto cmne buat nihh .

tyrazai berkata...

salam adq , aqaq suka template nie , and aqaq amik . tp .. agak susah sikit nak tukar , sebb beza sikt dgn yang aqaq punya , anyway , thnks very much