" 10 Soalan 10 Jawapan "

Photobucket

Admin GF (Geng FiQ'Ra) buat aktiviti ahli GF lahh . Jom join .

Dia suruh GF jawab 10 soalan . Oke , meh saya jawab sejujur-jujurnya


  1. Saya tahu kewujudan GF ni dari Kihah . Tengok banner ahli GF dia , terus rasa cam nak masuk je . Sebab tengok cam menarik  . Terus je join GF
  2. Tujuan saya masuk GF ? tujuannya saya nak berkenalan ngan ahli GF , nak mengeratkan silaturahim . 1 lagi sebab saya nak tahu perkembangan Geng FiQ'Ra .
  3. Nama sebenar saya ialah Nur Atirah Hayati bt. Abdullah . Nak tau maksudnya ? Maksudnya Cahaya Kewangian Hidup .
  4. Umur saya tahun ni ? 12tahun lagi , 4Julai nanti masuk 13 tahun . Lambat lagi kann ? Hehe .
  5. Cita-cita saya selama saya hidup ? Taktau la , tak confirm lagi . Nak jadi doktor kot , saya suka ngan pekerjaan tu . Tapi , saya takut tengok orang kena suntik . Bila besar nanti taktau lah . Hehe 
  6. Sabar jelah ~ 
  7. Percaya ? 40% je . Setengah orang suka tipu . 
  8. Suka sangat . Contohnya aktiviti lasak . Saya suka aktiviti lasak , nampak lembut . Tapi ganas . (ganas bertempat).
  9. Makan nasi 1kali sehari . Kalau Coklat + Aiskrim 2/3 kali . Hehe . 
  10. Last , 5 perkara yang saya akan buat sebelum meninggal dunia ?
    -Tolong orang susah .
    -Bertaubat
    -Jadi anak soleh
    -Sentiasa jujur
    -Buat amal ibadat supaya sempurna


Dah cukup 10 ? Dah cukup syarat-2 nya ke ? Oke , jom tengok banner bawah dan klik . Kbye .



17 Mac 2012 tarikh last submit link di entry ini

3 Comments ❤️: