1st Giveaway Forever Young By Nazihah Hsn

Photobucket
#Klik banner untuk join .

Sebab apa saya nak join sangat Giveaway ni ? Sebab , Saya nak sangat pencil case yang ada nama . Tak pernah seumur hidup saya ada pencil case ada nama saya . Nak cari kedai kat mana ? Saya pun taktau kat mana nak beli . Dan kalau nak tempah di internet (Online Shop) , kena keluarkan duit pulak . Ni takyah keluar duit pun . Cuma perah otak bagi alasan kenapa nak sangat pencil case yang ada nama tu . Pleazzz , nak bolee ? Harhar , konpom takleh kalau tak usaha .

Saya reka sendiri ayat-2 nih . Takpernah 1sen pun copy yang orang punya . Betul . -Tak mintak untuk percaya . TQ-


Jom join GA saya pulak : SINI

2 Comments ❤️:

Nur Nazihah Hassan berkata...

thanx dear sbb sudi join. .btw. .ade updated taw psl GA ni. .

http://nanatwinkleaway.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-forever-young-by-nazihah_05.html