Mega Simple Giveaway by Nabila and Sha!

1 Comments ❤️
Photobucket

#Klik banner untuk join


Tag : Ain | Myza

Minggu depan adee........

6 Comments ❤️


Salam , korang sihat tak ? Harap semua sihat daripada biasa . image06_2.gif
'Awak , ape kena mengena ngan title atas tuhh ? Tak paham saya ?'
Ape yang tak paham ? Saya paham je ? Awak tak reti mengeja ekh ? :D Gurau je la wakk , jangan ngajuk gitu , takut saya . image08_2.gif

Kk , meh saya gitau . Sebenarnye kan , 5 Mei nanti saya adakan satu giveaway . Giveaway ni giveaway kedua saya . Giveaway pertama saya (SINI) dah abis 4April lepas . Dulu , saya buat sorang-sorang je giveaway tuu . Sekarang saya nak buat bersama-sama BFF saya . Korang pernah tak buat GA ngan BFF korang ? XD Ececeh , macam la kau sorang pernah buat ngan BFF korang , aku pun . image02_2.gif

Oke-oke , sebenarnya saya eksaited sangat nak buat giveaway ni same-2 ngan BFF saya . Tapernah buat pun sebelum ni . K , jangan lupa join tauuu . Tak join geletek ketiak awak . Muehehehehe image12_2.gif

Kbye

1st Giveaway by Kiera Rashid

3 Comments ❤️
Photobucket



Tag : Ain | Laurie

Cute Icon - Part 3

2 Comments ❤️
Photobucket

Ambik la kalau suka . Ni untuk divider korang .

Right click > Copy image URL 

Line / Dividers
image00_11.gif
image01_10.gif
image02_10.gif
image03_8.gif
image04_5.gif
image05_4.gif
image06_4.gif
image07_3.gif

image08_3.gif
image09_3.gif
image10_3.gif
image11_3.gif
image12_3.gif
image13_3.gif
image14_3.gif
image15_3.gif
image16_3.gif
image17_3.gif
image18_3.gif
image19_3.gif
image20_3.gif
image21_3.gif
image22_3.gif
image23_3.gif
image24_3.gif
image25_3.gif

image26_3.gif
image27_2.gif
image28_2.gif

Gitau kalau ambik . Dosa kalau takgitau .

Cute Icon - Part 2

4 Comments ❤️
Photobucket


Lame dah saya tak bagi freebies cute icon kann ? Sebelum ni saya bagi yang INI dan INI kann ? Kali ni nak bagi pulakk . Harap kornag suka kk .

Simple Crayon
image00_2.gifimage01_2.gifimage02_2.gifimage03_2.gifimage04_2.gifimage05_2.gifimage06_2.gifimage07_2.gifimage08_2.gifimage09_2.gifimage10_2.gifimage11_2.gifimage12_2.gifimage13_2.gifimage14_2.gifimage15_2.gifimage16_2.gifimage17_2.gifimage18_2.gifimage19_2.gifimage20_2.gifimage21.gifimage22_2.gifimage23_2.gifimage24_2.gifimage25_2.gifimage26_2.gifimage27_2.gifimage28_2.gifimage29_2.gifimage30_2.gifimage31_2.gifimage32_2.gifimage33.gifimage34_2.gifimage35_2.gifimage36_2.gifimage37_2.gifimage38_2.gifimage39.gifimage40_2.gifimage41_2.gifimage42_2.gifimage43_2.gifimage44_2.gifimage45_2.gifimage46.gifimage47.gifimage48_2.gifimage49_2.gifimage50_2.gifimage51_2.gifimage52_2.gifimage53_2.gifimage54_2.gifimage55_2.gifimage56_2.gifimage57_2.gifimage58_2.gifimage59_2.gifimage60_2.gifimage61_2.gifimage62_2.gifimage63_2.gifimage64_2.gifimage65_2.gifimage66_2.gifimage67_2.gifimage68_2.gifimage69_2.gifimage70_2.gifimage71_2.gifimage72_2.gifimage73_2.gifimage74_2.gifimage75.gifimage76.gifimage77.gifimage78.gifimage79.gifimage80.gifimage81.gifimage82.gifimage83.gifimage84.gifimage85.gifimage86.gifimage87.gifimage88.gifimage89.gifimage90.gifimage91.gifimage92.gifimage93.gifimage94.gifimage95.gifimage96.gifimage97.gifimage98.gifimage99.gif

Soft
image00.gifimage01.gifimage02.gifimage03.gifimage04.gifimage05.gifimage06.gifimage07.gifimage08.gifimage09.gifimage10.gifimage11.gifimage12.gifimage13.gifimage14.gifimage15.gifimage16.gifimage17.gifimage18.gifimage19.gifimage20.gifimage21.jpgimage22.gifimage23.gifimage24.gifimage25.gifimage26.gifimage27.gifimage28.gifimage29.gifimage30.gifimage31.gifimage32.gifimage33.jpgimage34.gifimage35.gifimage36.gifimage37.gifimage38.gifimage39.jpgimage40.gifimage41.gifimage42.gifimage43.gifimage44.gifimage45.gifimage46.jpgimage47.jpgimage48.gifimage49.gifimage50.gifimage51.gifimage52.gifimage53.gifimage54.gifimage55.gifimage56.gifimage57.gifimage58.gifimage59.gifimage60.gifimage61.gifimage62.gifimage63.gifimage64.gifimage65.gifimage66.gifimage67.gifimage68.gifimage69.gifimage70.gifimage71.gifimage72.gifimage73.gifimage74.gif

p/s : Dah ambik tu pandai-pandai la bagitahu . Korang tahu kan hukum ambik barang orang tanpa izin ? :)