Sekian lama sudah ku menyepi

Assalamualaikum w.b.t


Lamenye lahai tak update blog. Entry pun tak update jugak. Betapa busy nya jadi budak PT3 (Pentaksiran Tingkatan 3) ni. haha. Last post entry Januari 2013. Dalam 1 tahun 4 bulan lebih jugak lah kan. Berhabukkk gile kottt. Rasenya orang yang blogwalking (ade ke eh?) pun bosan asyik tengok entry same je kan. Design blog ni pun dari dulu tak berubah. Saya sendiri pun bosan dah nak bukak blog sendiri. Hahahahahahahaa -____-

Hm tak tahu nak update entry pasal apa lagi dah. Nak join giveaway/contest lagi lahh tak. Sibuk mengalahkan budak u. Sabar jelah jadi bahan eksperimen. Dengan PBS lagi, exam, nota, PISA. Aduhhh. Jadual padat yang amat kot.

Okay lagi nak cerita pasal apa eh. Hm............. krik krikk. Apabila sekian lama tidak menaip, ayat pun macam berterabur je. Bak kata orang terengganu "BOLOK WOK KALI"

Haha rasanya sampai setakat ni je kot entry saya. Sekarang tak reti buat ayat panjang-panjang. Byeee! Panjang umur jumpe lagii. Ehh silap. Panjang umur saya buat entry lagi. hehe. Assalamualaikum.

1 Comments ❤️:

Nys Anis berkata...

HAHA .. sama la . design blog tu dh bape kurun pon xtahu