Wordless Wednesday #3 | Merentas Desa

Assalamualaikum.

Semalam 15 Januari 2013, latihan Merentas Desa. and besok 17 Januari 2013 Merentas Desa betul-betul. Sebenarnya bukan merentas 'desa' pun, merentas 'bandar' ada lahh. Sebab sekolah dekat ngan bandar, so merentas 'bandar' lah kan? hahahahaha xD



Okay, sampai sini je la kan. NAK MENANG! NAK MENANG! NAK MENANG!

12 Comments ❤️:

Ieyra Ghani berkata...

rindu nak merentas desaa ;~; oh awak saya dah follow..mohon awk boleh follbck yer, nak goal 500 :) thanks :)

Cik Anis berkata...

blogwalking and follow this nice blog. please come to my site too :)

dyayusof berkata...

lame nyer tk merentas desa! rindu2xx-an hehe

9n0L4 berkata...

lame tak update blog ye. ;)

Batu Adventure berkata...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Batu Adventure berkata...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Batu Adventure berkata...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Batu Adventure berkata...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Miszyuyu berkata...

hai sy dtg dr contest .. jom join! http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html

Nisha berkata...

Jom Join! 28 hadiah menarik! Top refferal akan mndapat Rantai Moustache dan HADIAH PILIHAN SENDIRI! Let's Join! :D http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/07/segmen-simple-giler-by-anis.html

twinscraftlife berkata...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Budak Mata Bulat berkata...

taq awak untuk GA . TQ. klau sempat sila singgah :D
https://meetxoxodream.blogspot.com