Top Refferal minggu ini (29/6/2012)

3 Comments ❤️
Assalamualaikum semuaaa ! Sorry ye lambat update . Sorry sesangat . Letih sebenarnya sekarang ni . ye la kan baru-baru ni saya masuk pertandingan Kalam Jamai'e , macam Choral Speaking la jugakk tapi dalam bahasa arab laa . Tapi , ramai yang mintak saya update Top Refferal nii . Saya malas , penat , letih <---tak ke sama . Apa-apa je laaa . Saya terpaksa buat jugak , nanti ramai pulak yang tertanya-tanya .

#Klik untuk tumbesaran

Dah tengok  ? Minggu ni 6 orang je . K , takpe laa . Teruskan usaha anda . Yang takde tu , promote lagi dan lagi biar tersenarai minggu depan yee . Kbye . Malas nak taip panjang-panjang . 
Sakit kepala nihhh . Doakan saya cepat sembuh ye . :) Yang takjoin lagi tu , KLIK SINI . 

Top Refferal minggu ini (20/6/2012)

2 Comments ❤️

#Klik banner untuk join

Maaf atas kelewatan untuk meng-update list top refferal minggu ni . Sepatutunya saya dah kena update list top refferal semalam , tapi busy laa . Tapi  saya sempat printscreen je semalam list top refferal . Nak tengok ? 

Klik gambar untuk tumbesaran


Dah tengok ke ? Minggu ni 3 orang je top refferal . Minggu lepas ramai . nak tengok list top refferal minggu lepas tak ? KLIK SINI . Ramai kan ? 6 orang gituuu~ . Tapi , kenapa sekarang semakin berkurang ? Apa sebabanya ? Kalau korang rasa hadiah tak sesuai , korang leyh undi hadiah yang korang nak jadikan sebagai hadiah top refferal . KLIK SINI . 

Bagi yang takde dalam senarai tu , korang promote la banyak-banyak . Mane tau boleh jadi top refferal minggu depan dan seterusnya sehingga habis giveaway ni . Tamat je giveaway ni , saya check balik top refferal . Agak-agak siapa ye ? Kalau korang rasa korang nak jadi top refferal , korang promote la banyak-banyak giveaway saya ni . 

Boleh support saya tak ? Dengan meng-klik link dibawah sampai habis loading k . Insyaallah , kalau earning naik , hadiah akan bertambah .

Banyak kan ? Nak klik satu pun takpe . Nak klik semua pun takpe . Taknak klik pun takpe . Yang klik tu dapat pahala . =)

Segmen : Siapa nak doodle ? by Munirah Mohd Rizal

1 Comments ❤️


#Klik banner untuk join

Rambut nak yang pendek , dan tulis nama Atirah Hayati

Warna-warna doodle yang saya nak !
Rambut - coklat [#B35D5D]
Anak Mata- pink [#FF82BC]
Baju - pink & ungu [#FFCCED] [#E5C7FE]
Seluar - ikut sukahati
Kulit - ikut sukahati
Earphone - ikut sukahati

Tag


Contest Blog Paling Comel dan Awesome by Hafizatul Asyrin

1 Comments ❤️

#Klik banner untuk join

Tema blog : Sweet Pink 
Apa yang menarik  di dalam blog saya :  Ada tutorial & freebies untuk semua yang ingin mencubanya.

Tag

Contest header Paling Meletup By BH

0 Comments ❤️

Undian semula hadiah untuk Top Refferal

8 Comments ❤️
Giveaway terbaik !
Saya nampak tak ramai yang promote giveaway saya . Kenapa ? Kenapa ? Kenapa ? Kenapa ? Sebab saya ada bagi hadiah untuk top refferal , hadiahnya adalahhhhh KLIK SINI . Dah tengok ? Hmm , comel tak hadiah tu ? Saya rasa dah comel . Tapi , kenapa ramai yang tak promote ? Ke korang taknak keychain tuu ?

Bila saya fikir-fikir balik , mesti ada di antara mereka yang tak suka hadiah tu . Dan ada yang suka hadiah tu . Saya bagi sedikit kelonggaran , suruh semua orang undi hadiah mana yang lebih korang suka . undian yang paling banyak , akan dijadikan sebagai hadiah untuk top refferal . SETUJU ? 

Saya bagi masa 1minggu untuk korang fikir hadiah apa yang sesuai untuk dijadikan hadiah top refferal . Lama kan saya bagi masa . HEHE . Kalau nak pilih hadiah , KLIK SINI . Lepas dah fikir masak-masak hadiah apa yang korang nak , komen kat entry ni k ? Diulangi , komen di entry ini SAHAJA ! Korang boleh pilih hadiah yang tersedia je k . Kalau korang nak pilih hadiah yang tak tersedia , buat giveaway sendiri laaaa ! ^_^v

Anda boleh mengundi sehingga 22 Jun 2012 . Bagi yang tak berkesempatan nak join tu , jomlah join SINI . 

#3 Update Simple Giveaway by Atirah Hayati & Siti Syazwani

4 Comments ❤️
Giveaway terbaik !





Tadi , ada orang nak sponsor untuk giveaway saya yang INI . Dia nak sponsor topup RM5 untuk seorang pemenang . Jadi , saya nak mintak semua peserta yang telah join giveaway ni follow blog dia .

Nur Aliya - Follow

#Wajib follow sponsor .

Senarai Hadiah : SINI
Senarai Sponsor : SINI

Segmen : Follower Pilihan Niera

42 Comments ❤️

Speacial GiVeAway By Aiman

7 Comments ❤️

#Klik banner untuk join

Senarai Hadiah :-

1- Sebuah MP4 Player utk 1st TOP REFFERAL

2- Dua Pasang Cute Earphone utk 2nd & 3rd TOP REFFERAL


3- 10 Peserta Bertuah Akan Mendapat Hadiah Misteri


4- Blogskin utk 5 Pemenang tajaan Bunny Inspire (BLOG) (PAGE)

Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti Johan

1 Comments ❤️

Top Refferal minggu ini (12/6/2012)

3 Comments ❤️
Giveaway terbaik ! 


Sorry lambat update senarai top refferal terkini . Sibuk sangat ngan kerja sekolah . HEHE
Ni saya nak umum top refferal minggu ini . Siapakah mereka ? Mari kita tengok.




#Sila klik untuk tumbesaran

Yang saya bintangkan tu top refferal nya . Ada 6orang top refferal minggu ini . Bagi yang takde dalam senarai tu , usaha kan lagi oke . Mane tau next week korang tersenarai . Korang promote la setiap hari sehingga giveaway ni tamat . Korang boleh dapat keychain bernama . 

#Comel kann ? Maaf kalau hadiah tak seberapa

Bagi siapa yang takjoin lagi tu , KLIK SINI . Banyak hadiah untuk dimenangi #Takbanyak pun sebenarnya!

NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah

6 Comments ❤️

#Klik banner untuk join

Saya join Nikon GiveAway by Ieqah Blog Gajah kerana saya teringin sangat nak Mini DSLR Nikon Pendrive. MakAyah saya tak bagi pun beli DSLR . Sedih kan ? Bila sambut hari guru je , ramai yang bawak kamera DSLR ni . Saya rasa terhina la bila diorang duk tunjuk je DSLR diorang tu . Kalau saya dapat la , saya tak tunjuk camtu . Tolong la . Saya merayu sangat kat penganjur . ^_^v

Jom Rebut Hadiah

1 Comments ❤️
Follow c u t e s e c r e t s for more cute photos ♥

Jom rebut hadiah yang menarik yang menusuk kalbu korang semua *Chewahhh
Apa tunggu lagi ? Rebut la peluang emas ni . Mungkin lain kali dah takde ke . Kankan ?




p/s : Ada lagi tak giveaway yang saya tak join ? Share-share la ngan saya . Bagitahu kat komen k . :D