Tuto : Check Harga Blog

Photobucket

Alahai~ macam-macam ada sekarang ni kan ? Check berat blog lahh , harga blog lahh , itu lah , ini la . Dunia semakin canggih la katakan . Tanpa membuang masa , meh la kite try . 

 1. Klik link SINI kalau nak check harga blog . 



2. Then ada ruangan untuk value kan ? Korang masukkan je website/link blog korang kat situ .
 
3. Lepas tu terus tekan VALUE !

So macam mane , berapa harga blog korang ?
Dah jadi beritahu saya ye . Boleh juga kita kongsi2 tahu berapa harga blog masing-2 .

Harga blog saya ialah ............. 


p/s : Komen la sikit . Bye . 

3 Comments ❤️:

Nurain Syuhada berkata...

pelik arh mende ni...maheinye harga blog sampai mencecah ribuan hengget.btol kew?

Anis Eli berkata...

Dah dapat harga blog. Gumawoo for the tuto. BTW, bole tak kalau saya nak copy tuto niy ke blog saya? ^^