Blog berhabuk telah dibersihkan dengan header baru

Assalamualaikum...


Entah pape kan tajuk entry kali ni . hahahahahahaahahha . Blog berhabuk ? Yes ! Setelah seminggu tak update blog . Bukan apa , kalau update pun , susah nak ping entry . Semuanya disebabkan SPAM  . Ni pun ping guna link yang INI je . Grrrr -.- . Dah tanya orang ramai , tapi diorang taktau . Kalau sape-sape yang tahu tu jangan lah kedekut ilmu sangat kan . bak kata orang putih , Sharing is Caring .

Kalau tengok perubahan kat blog ni selama sebulan , takde 1 pun berubahhh . Start daripada bulan puasa tak edit blog . Ni pun baru je tukar header ni haaa . Sebab nak masuk Segmen INI . Masa puasa guna header yang ni je .



#Simple rite ?

Hari ni tukar kepada ni 




#Letak gambar masa hari raya mase tu . Tak shantek punn . 


Btw , entry kali ni malas nak taip panjang-panjang , walaupun nampak tajuk tu hampir panjang . hahahahaha .   K lahh . Baibaiiiiiiii . 


8 Comments ❤️:

rAIHan berkata...

cantiknya header bru..^^

cci berkata...

iye ke.. alorr.. syiannya.. psl SPAM cci pon x tau nak wat camne...huhu.. camno leh spam..

Kitty Kawaii berkata...

Assalamualaikum dear..jom join contest..=)

http://mykittykawaii.blogspot.com/p/contest-giveaway.html

Atirah ★ berkata...

@cci
saya ping entry banyak-2 sekaligus . sbb tu jd spam . hmmm :/

dEdEQ dE wIshEs berkata...

WAH HEADER .. CUN LAH .. HEHEHE ..