Contest Gambar Aku Menarik Dan Awesome



join contest lagi !


Terma & Syarat
1.Mesti Ada Blog . *Wajib
2.Berwarganegara Malaysia .*Mesti
3.Tajuk Entri u'all mesti lah 'Contest Gambar Aku Menarik Dan Awesome'*Wajib
4.Tempekkan banner atas tu kat entri anda dan buat entri pasal contest nie .
5.Follow Blog Shaden (Yang niyh . ikut suka,kalau nak follow,d'galakkan)
6.Like picture sha kat Sini dan Sini . yang niyh *Wajib!! kalau yang nie tertinggal,anda akan d'remove . :) kejam kan? tak kut . sper suruhh . ehehe .^^
7.u'all boleh letak mana2x picture . dan pastikan ada muka u'all ader dalam picture tuh . 
8.Tag sekurang2x nya 3 orang . lebih pun boleh .(d'galakkan)
9.Tinggalkan link entri anda direct ke comment entri yang nie . :)

Tarikh Tutup : 20/1/12


saya nak pertaruhkan gambar ni















 tu je . banyak kan ? sebenarnye ad banyak lagi , cuma malas nak upload .

Tag
>Ain
>Yanie
>Kihah





1 Comments ❤️:

misz shaden berkata...

bnyaknyer gambar , good luck dik . ^^
singgah kat sini . penting .

http://miszshadenohlala95.blogspot.com/2011/12/attention-pada-peserta-contest-gambar.html