Lama betul menghilangkan diri. AISHH!

2 Comments ❤️
Assalamualaikum and Hye ! :D


 

Hahahahahahahahaha. Lama betul tak update blog. Agak-agak dah berapa abad ehh ? haha, baru sebulan kot tinggalkan blog ni. haha, kan ? semua followers dah lari. Hm, sejak akhir-akhir ni kan, malas gila kot nak update blog. Lagi-lagi join Giveaway/Contest. Dulu bukan main semangat lagi nak join Giveaway/Contest bagai. SEKARANG ? hahaha, kosong~kosong~.

Dan beberapa hari yang lepas, ada ternampak kak Nabila Medan buat Giveaway. Tiba-tiba mood ada balik nak join giveaway lepas sebulan takde mood, malas, nak update blog. Nak tau, time saya nak join kak Nabila punya Giveaway, time tu jugak lah kena pergi KB. Sempat lagi join sebelum bertolak pergi KB. hahaha. Sepupu bukan main kata camni "Weh, cepat ahhh nak pergi dah ni" tapi saya still menghadap laptop ni follow-follow sponsor GA kak Nabila. hahaha, lawakk ahh. *tak lawak pun sebenarnya* 


Haha, k lah. Maybe entry ni pendek je, sebab jari-jari ni malas gila nak menaip panjang-panjang. Otak pun dah berbelit-belit nak fikir isi entry ni. Tajuk je nampak gempakk, tapi isiiii HAMPEHH! hahaha. Okay lahh, Byeeee.



Ehhhh, kejap-kejap. Sebelum korang blah dari sini, saya nak mintak tolong SUBSCRIBE facebook kedua saya, boleh ? Button ada kat sebelah kiri yang float-float kat tepi blog tuhhh. Tak nampakkk ? Tekan sini jeee : 





Bukan apa, dah lama dah tak active facebook yang kedua ni lepas berbulan-bulan deactive facebook nihh. Haa, nak activekan lah balik. Kalau korang taknak tolong takpe ahh kan, nak buat camne ? :D heee, k lahhhhh. BYEEEEE :D

Nabila Medan's Giveaway

1 Comments ❤️