Contest blog siapa yang kawaii tu ?

14 Comments ❤️

#Klik banner untuk join

Tag

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?

89 Comments ❤️

#Klik banner untuk join


Soalan : Kenapa korang berblog ? Macam mana korang boleh terjebak dalam dunia blogging ? Apa tujuan utama/asal korang berblog ? Dan apa yang menariknya tentang blog korang tu ?
Selitkan sekali , siapa yang menjadi sumber inspirasi korang dalam dunia blogging . Lebih kurang macam idola la

Jawapan : Saya berblog untuk , errrrr . Entahlah . Untuk tambah ilmu pengetahuan kot . Sebab , sebelum saya berblogging , saya memang kuno gila lahhh ! Sebelum berblogging saya taktahu apa-apa pasal dunia IT , cuma tahu facebook je . Pastu , tiba-tiba terdetik nak buat blog ni . Sebab tengok sepupu main blog , saya pun try lah jugak mintak sepupu buatkan . Sebenarnya ni bukanlah blog pertama saya . Blog pertama saya , saya tak ingat password lahhh . Heeee :D 

Yang menarik tentang blog saya , takde kot . Entahlah . Korang nilaikan sendiri . Saya ni tak pandai menilai blog sendiri , nanti orang cakap perasan pulokk . hehehehe >_< 

Sumber inspirasi saya confirmlah kak LYSSA FAIZUREEN . Saya jumpa blog k.lyssa dari mana entah lahh . tak ingat . ^^ jangan marah ye kak . Tapi k. Lyssa lah orang first tolong saya baiki blog saya , baiki camne tu , baiki dengan tutorial dia lahh kan . Ke apa ? haha . Masa mula-mula tengok tutorial lyssa , perghhh ! susah gila nak buat ! susah kat bahagian EDIT HTML dan CTRL+F . mase tu tak tau apa-apa pasal kod-kod ni semua . kuno rite . pastu baca lah tutorial dia yang for newbie , baca punya baca , masih tak faham . hari-hari baca tuto NI , tapi still tak faham . Pastu , ada lah sehari tu , saya baca betul-betul dan try . Jyeahhhh ! akhirnya dapat jugak faham tuto lyssa . Kalau takde k.Lyssa , takde jugak lah blog ni . Thnks . Lebiu so much :* 

habis sudahh . panjang tak pajang ? first time tulis sepanjang ni bila masuk segmen . segmen sebelum ni buat entry ringkas je . k.lyssa suruh saya muntahkan balik apa yang ada dalam fikiran saya sekarang ni . dah panjang tu dalam fikiran saya , panjang tu jugak lah saya tulis . heee :D byee ^_^v

Wordless Wednesday #2 | 1st Doodle

2 Comments ❤️
Masih dalam pembaikian . hihihi