Segmen Jiakreatifelt: Blog aku cantik tak?

5 Comments ❤️

Selamat Hari Raya awakkkkkkk !

4 Comments ❤️

Lama tak update blog ni . Dah berhabuk dahhh blog ni kan . Entah kemana followers saya ni . Sibuk beraya agaknya . haha .

Sebenarnya saya takde mood nak berblog sejak akhir-akhir ni . Disebabkan kena SPAM la , saya xboleh nak PING entry Giveaway yang saya join lagi . Dah tanya ramai , ada yang kata takingat la , lupa la awak taknak tolong saya ekh ? sedihhh :'/ . Saya dah try tak ping 3 hari & lebih , tapi tetap takboleh nak ping jugak . Kalau sape-sape boleh bantu tu , komen sini kay . Kalau betul-betul menjadi saya akan bayar awak . Topup je la k . Seriussss awak .

Btw , Hari ni dah raya dah . saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri bagi yang mengenal diri ini . Maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki jika ada TERkasar bahasa , TERsilap bicara , TERmarah yang tak kena , TERtanya tak tentu hala , TERsasul yang tak sengaja , TERpukul kat mana-2 , TERpekik di telinga , TERpinjam harta benda , TERmoody tak semena-mena , TERumpat dimana-2 , dan segala TER lagi la . Maaf Zahir & Batin .

Giveaway : 3-lens LOMO Style Film Camera by Amercorner.com

6 Comments ❤️

#Klik banner untuk join


Hadiah giveaway amercorner.com 

1.  3-lens LOMO Style Film Camera (top referral) 

2.  lomo aquapix (dipilih oleh random.org)

3. lawak kampus kompilasi (pemenang dipilih via random.org)

Random Giveaway : Saya Nak Kad Raya Dari Nabila

0 Comments ❤️

#Klik banner untuk join


Hadiah
Tudung Bawal Bercorak + Kad Raya - Top Refferal X1
Kad Raya Special - Entri Kreatif X3
Kad Raya - random.org X5

Pemilihan Pemenang
Top Refferal - Berdasarkan refferal ke blog ini
Entri Kreatif - Nabila akan nilai , baca , teliti entri korang. If nabila berkenan nabila akan pilih :)
Random.Org - Berdasarkan cabutan bertuah. Siapa yang kena dia yang menang


Tag 

1st Giveaway by Safiena

1 Comments ❤️

#Klik banner untuk join

 5 wishlist 
-Dapat Ipad . Takpun Iphone je 
-Dapat kamera DSLR Nikon
-Disukai oleh semua orang
-Bahagia tanpa sengsara #Ehhh
-Menang banyak Giveaway 

kenapa perlu domain ini?
-Senang sikit kalau nak taip link blog ni . sebab blogspot ni ejaan dia panjang . ambik masa sikit nak tulis . [3saat je pun] . 

Tag

Bila berkahwin semuanya dapat PAHALA . Bestnyaa !

1 Comments ❤️
Salam . Kat sini nak share satu gambar jumpa kat facebook ni . 


Seronoknya berkahwin daripada bercouple kan . kalau couple buat semua ni semuanya HARAM ! Tapi bila berkahwin semuanya PAHALA ! Orang dulu-dulu kalau dah minat tu kahwin terus . Dah cantik sangat , takut buat DOSA pulak kan . Ha , kalau awak dah minat kat orang tu , pinang dia cepat-cepat . #Ehhhh ^_^ hihi

Tengok ni
Apa komen anda ?