Contest Photoshoot

2 Comments ❤️




 korang sehat ???hopefully sume sihat2 oke..

arini bosan sangat..pastu pegi la edit2 blog ngan check2 komen..tetibe..bile check tu..ade orang tag saya kat 1contest..saya p0m tengok la..hurm..pikir2..best jugak contest tu..so , dengan rasmi nye..saya join jerla contest tu.. klau nak join..tkan banner atas..
nak tau takk syarat2 nye ??

Syarat-syarat Penyertaan :-
  • Follow blog Risya
  • Letak Banner diatas di entry blog anda
  • Letakkan satu photoshoot anda
  • Nyatakan lokasi gambar tersebut
  • Tag 3 orang rakan dan pastikan diorang tahu
  • Letak link entry contest ini kat ruangan komen blog Risya
    **Mudahkan Syarat2nye..Ape tunggu lagi..jomla join ramai2**
Tarikh tutup penyertaan pada 15/12/2011
Saya nak pertaruhkan gambar ni..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
jeng~jeng~jeng
amacam ?? oke takk ?? hurm..

Saya kat Pantai d'hotel Primula Beach Resort kat Terengganu ..
Ade Jamuan tahun 6 kat sane ... 
Lepas sudah makan tu , terus posing2 .. Hehehe

Tag
http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15451171decoojp.gifIffah Fakhira
http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15451171decoojp.gifYanie Andierah
http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic012demoji_15451171decoojp.gifAin Hanani

Ahmad Firdaus Irham Hilang di Stadium Bung Karno Hanya Propaganda

1 Comments ❤️
Assalamualaikum..
Semalam Facebook dan Twitter kecoh apabila ikatakan seorang penyokong Malaysia hilang sewaktu perlawanan akhir bola sepak Sukan Sea Ke-26 di Stadium Gelora Bung Karno, Jakarta. Berita Ahmad Firdaus Arham, 26, hilang tersebar di Facebook dan Twitter selepas Kedutaan Malaysia di Jakarta menerima beg pakaian dan dompetnya yang ditemui dalam stadium ketika perlawanan akhir Isnin lalu.

Berita terbabit hanyalah palsu dan salah faham kerana Ahmad Firdaus sebenarnya sudah selamat di tanah air selepas pulang dari negara berkenaan pagi semalam. “Saya tidak hilang...saya selamat, semua ini salah faham, sebenarnya saya dirompak ketika berada dalam tandas di kompleks Mangga 2 di Jakarta menyebabkan dompet saya hilang."

Dia tidak tahu bagaimana dompetnya boleh ditemui dalam stadium berkenaan tetapi mengandaikan mungkin orang yang merompaknya kebetulan menyaksikan perlawanan itu dan perkara terbabit juga sudah dimaklumkan kepada pejabat Kedutaan Malaysia di Jakarta. Sementara itu, Duta Besar Malaysia di Jakarta, Datuk Syed Munshe Afdzaruddin Syed Hassan yang dihubungi semalam, mengesahkan perkara itu dan bersyukur Ahmad Firdaus kini selamat berada di tanah air.
 
 

http://1.bp.blogspot.com/-_jqNYPbh0qw/Ts3PXZ_jsFI/AAAAAAAAKqk/raCUG1RlV8Y/s400/missing20person1.jpg




sumber copy : http://www.budakbotak.com/2011/11/ahmad-firdaus-arham-hilang-di-stadium.html#ixzz1ebC0DmTI  

Yeayy !! Gembiranya

12 Comments ❤️
http://senyumkusenyummu.files.wordpress.com/2009/04/pink-smiley-face.gif



 korang ape khabar sihat takk klau taksihat..pegi la jumpa doktor..
korang tau tak pasal ape saya tulis tajuk erntry kat ats tuh


    nak tau meh bace..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
sabar lu..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
okey..
sebelum tu..korang tengok dulu follower saya..ramai takk
ramai la jugak berbanding dulu kan..ape sebab..ha..meh bace ENTRY ni..
dah bace kan..akhirnye..follower saya dah mencecah 100+..wah3gembira la ko..hehe..
tapi ramai orang lain dah mncecah 1000+..saya p0m nak jugak camtu..tapi..sebelum tu..kene la usaha dulu kan baru dapat hasilnya..ye takk
tapi..ada tak cara korang upkan follower dengan cepat..lagi cepat berbanding tips yg Lyssa ngan Pakjoe ..kalau ade..meh la share kat saya..saya p0m nak tau rahsia korang upkan follower ngan cepat..
hehe..okay la..sampai sini dulu entry saya.. kbye..

Follower Saya Bertambah Hampir 100

5 Comments ❤️


korang sehat x http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic011demoji_15454045decoojp.gifxsehat prgi mkn ubat tu..biar dpat bce entry sy


Arini saya nak cakap pasal follower..ala..bg korang skit je kan..bg saya tu dh rmai
mse tu kan..tkde spe p0m yg nak follow..lepas saya tngk tips-tips yg lyssa bg..saya terus je buat ape yang lyssa ajarkan..
follower saya mningkat sdikit berbanding dulu
pastu..saya tngk pulak tips yg pakjoe pnye.. saya tngk yg tittle dye Upkan Follower Dengan Cepat..saya p0m ikt jer la tips dye tuh..saya try dan try ..akhirnye..follower saya smkin bnyk
thnx 2 lyssa n pakjoe yang mmbntu saya
kalau follower korang sikit jer..n..klau korang nk Up kan follower korang..prgi la kt blog diorang key

Gadget

0 Comments ❤️



spe2 yg ske mlukis tuh..korang try erk..  :)

Suka ke Cinta ?

1 Comments ❤️






Kebanyakan orang apabila diajukan pertanyaan perasaan yang terbit dalam hati mereka terhadap pasangan masing - masing sama ada cinta atau suka , pasti mereka akan terdiam dan serba salah . huhu . Tak tahu jawapan mana satu yang tepat ! Ada rasa cinta dan dalam masa yang sama jugak ada rasa suka . Namun harus diingat cinta dan suka adalah dua benda yang berbeza . Diakui , ramai yang keliru dengan istilah ini kerana agak sukar untuk mengenal pasti dua perkara tersebut . 

Kat bawah ni sy akan senaraikan perbezaan antara cinta dan suka . Jadi , apa yang korang tunggukan lagi . Cepat ! Bandingkanlah di mana perasaan korang sekarang terhadap si dia :)


Di hadapan orang kita cinta , hati kita akan berdegup kencang ...
Tapi di depan orang yang kita suka , hati kita akan gembira ...


Jikalau kita lihat di dalam mata orang yang kita cinta , kita akan kaku ...
Tapi jikalau kita melihat ke dalam mata orang yang kita suka , kita akan tersenyum ...


Di depan orang yang kita cinta , lidah kelu untuk berkata - kata ...
Di depan orang yang kita suka , lidah bebas berkata apa sahaja ...


Di depan orang yang kita cinta , kita menjadi malu ...
Di depan orang yang kita suka , kita akan tunjukkan diri yang sebenar ...


Bila orang yang kita cinta menangis , kita akan turut menangis ...
Bila orang yang kita suka menangis , kita akan turut membuat dia gembira ...


Di depan orang yang kita cinta , kita takut untuk berterus terang kerana terlalu bimbang si dia akan tergoress ...
Di depan orang yang kita suka , kita terlalu mudah untuk berterus terang kerana kita yakin terus terang itu paling baik untuk menjaga keharmonian perhubungan korang dan si dia .


"Perasaan cinta bermula dari mata , 
Perasaan suka bermula dari telinga ..."

Jadi , jika kita berhenti menyukai seseorang yang kita suka ... umpama kita membuang telinga kita .. Tapi bila kita cuba menutup mata , cinta berbuah menjadi air mata .

credit to : Lyssa


Tolong-tolong

4 Comments ❤️

korang pe khabar???sehat??sy sehat jer...
da mkn blom?klau xmkn lg..pegi la mkn skrg..
blh tak saya nak mintak tlg ngan korang...
(tolong apee nye???)
ha...tolong like pic sy...
sy msuk contest tau..
(contest ape?)
contest..."Shawl Style Contest"
klau korang nak masuk..korang add dye.. Ainoura Collections
pastu..lps tu..korang blh la inbox dye...korang hntr pic yg korang nk hntr tuh...
tp korang kne ikt syrat2 nye la..dye nk apa...klau korang nk thu syarat2nye..korang blh tngk SINI...
ha...!!lupa pulak pasal tjuk atas 2...sy nk korang sume like pic sy di SINI....sblum korang like pic sy..korang msti like page dye dlu...klik SINI...harap korang sume like ea...
walaup0m pic saya xcntik..tp korang tlg la like jgk..hehehe
smpai kt cni dlu la entry sy...kbye...
Tolong Like Yang Ni Jugak 
tkn SINI

Contest BFF

0 Comments ❤️

sy join contest ni...korang yg brmnt..jom la join skali...klik banner kt ats utk mklumat lnjut...
sy nk pertaruhkan gmbr nih...

ok x????klau nk like gmbr sy..klik gmbr 2..
klau korang nk like gmbr yg lain..pegi kt page Eycha Evans..then korang pergi kt album dye yg brtjuk Contest BFF...jgn like kt org post..like kt album jer tau...

Like Kat SINI jugak tau..